Onze maaltijden worden met veel zorg samengesteld en klaargemaakt en zijn zeker niet standaard. We koken uitsluitende met dagverse producten. We serveren smakelijke vegetarische, vis- en vleesgerechten met groente, salade, frietjes of gebakken roseval aardappel met rozemarijn en er is een wisselend weekmenu. Vooral onze vegetarische maaltijden zijn bij veel gasten geliefd. Binnenlopen kan altijd maar wilt u zeker zijn van een plaats dan kunt u beter reserveren.

Voorgerechten

Soep van de dag (V)

Iedere dag een nieuwe soep
en altijd vegetarisch
5

Brood met Guernsey boter (V)

Brood met Guernsey boter, Maldonzout en een tapenade van tomaat (Guernsey boter is geschikt voor mensen met een lactose-intolerantie)
3.5

Midden-oosten mezze's (V)

Een bordje met midden-oosten mezze’s geserveerd met platbrood (diverse smeersels met gemarineerde olijven)
7.5

Stapelaar van gegrilde pompoen (V)

Herfst salade van gegrilde pompoen, witlof, blauwe kaas, pencannotencrunch en een walnotenolie-dressing
8.75

Makreel kroketjes

Een huisgemaakt makreel kroketje, bietenbitterbal met een frisse antiboise van biet, appel en cashewnoten
8.5

“Streetfood”

“Streetfood” rolletjes van rijstvellen gevuld met Oosterse kip en groenten en een pindadipsaus en pittige cassavechips
7.5

Hoofdgerechten

Groente Curry (V)

Indiase groente curry met geroosterde cashewnoten, yoghurt en papadum, geserveerd met rijst
15.5

Kroketjes van zoete aardappel en geitenkaas (V)

Kroketjes van zoete aardappel en geitenkaas met een rougaille saus op basis van tomaat en fusion kruiden
15.5

Camembert (V)

Camembert uit de oven (fondue) met roseval en
diverse groentes
15.5

Wilde PADDENSTOELEN mix (V)

Luxe paddenstoelen  met knolselderpuree in een krokant mandje van filodeeg met een mousse van cèpes en parmezaan
16.5

Dorade filet

Doradefilet met een romige pompoen/wittewijnsaus met tempura van gamba’s em krokante peterselie
16.5

Zalm filet

Zalm filet uit de oven met mirrin (japanse wijn) wasabi crunch en citroen crème
16.5

Kipfilet

Kipfilet (beter leven kip) gevuld met  appel, spekjes en gruyèrekaas, een cidersaus met een crunch van hazelnoot
16.5

Marokkaanse lamsstoof

Marokkaanse lamsstoof met yoghurt
18.0

Rib Kotelet ‘Cordon bleu‘

(van het Heydehoeve varken) met een twist, gevuld met emmental en gerookte ham, mosterdsaus en zuurkool
16.5

Steak bavette

Steak Bavette met gepofte tomaat, blauwe kaas en balsamico
19.5

STEAK BAVETTE

Steak Bavette met peperroomsaus
19.5

Bijna alle hoofdgerechten worden geserveerd met naar keuze
verse friet of rozevalaardappel, groentes en salade.

Dessert

Donkere chocoladetaart

Puntje donkere chocoladetaart met warme amarena kersen en vanilla ijs
5.5

appel-perencrumble

Appel-perencrumble met gember, pecannoten, ijs en slagroom
5.5

Twee bolletjes ijs

Verschillende smaken ijs
(vraag naar de verschillende smaken)
4.5

Nogatine ijstaart

Nogatine ijstaart (van bakker Renders)
5.5

crème brûlée

Huisgemaakte crème brûlée
5.0

Kinderijsje met smarties en slagroom

Voor de kleintjes onder ons
4.0

Reserveer nu

Plaats je reservering via de mail! Let op: de reservering die je plaatst is onder voorbehoud. Minimaal 1 dag van te voren reserveren.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.