De Karseboom Afbeelding

OVER ONZE GERECHTEN

ETEN BIJ DE KARSEBOOM EINDHOVEN

Onze maaltijden worden met veel zorg samengesteld en klaargemaakt en zijn zeker niet standaard. We koken uitsluitend met dagverse producten. We serveren smakelijke vegetarische, vis- en vleesgerechten met groente, salade, frietjes of gebakken roseval aardappel met rozemarijn en er is een wisselend weekmenu. Vooral onze vegetarische maaltijden zijn bij veel gasten geliefd. Binnenlopen kan altijd maar wilt u zeker zijn van een plaats dan kunt u beter reserveren. Vraag ons personeel naar de mogelijkheden voor kinderporties.

Voorgerechten

Soep van de dag (V)

€7,50

Iedere dag een nieuwe soep en altijd vegetarisch

Broodje (V)

€6,50

Met kruidenboter (wisselend) en olijfolie met maldonzout.

Bordje mezzes (V)

€10,00

Geserveerd met platbrood, diverse tapenades en gemarineerde olijven.

Faux coquilles

€10

Oosters gemarineerde oesterzwam in miso, pastinaak crème, zoete aardappel chips en frisse salade.

Spicy tomatentartaar (V)

€9,50

Met burrata en basilicum, balsamico crème en parmezaan krokantjes.

Visterrine

€12,50

Van verschillende soorten vis met gamba, kaviaar en een groene kruiden dressing.

Garnalen Kroketjes

€11,50

Met een limoen-mayo dip.

Kalfsrosbief

€11,00

Gevuld met groene asperges een komkommer-mierikswortel creme en granaatappelpitjes.

Extra brood

€2,50

Extra brood

Kindermenu

Kip krak

€11,50

Met frietjes, appelmoes en een beetje salade.

Vleeskroket of kaasstengels

€11,50

Met frietjes, appelmoes en een beetje salade.

Hoofdgerechten

Knolselderij steak (V)

€21,00

Met rode biet, halloumi, appelstroop siroop en een notencrunch.

Italiaanse strudel (V)

€22,00

Met o.a. gegrilde courgette en aubergine, radicchio, mozzarella en een groene pesto.

Indische groentecurry (V)

€22,00

Met cashewnoten, koriander, yoghurt en een papadum, geserveerd met rijst.

Kaas-noten burger (V)

€21,00

Met een pittige mango salsa.

Vispaketje

€24,00

Van verschillende soorten vis, kruidenboter, groente gestoofd in witte wijn.

Zalm

€25,00

Gemarineerd in hoisin met gamba’s wakamé en een wasabi mayo.

Kip Suprême

€25,00

Met tuttifrutti, spekjes en een cidersaus.

Indische rendang

€25,00

(pittige runderstoof) met zoetzuur, seroendeng en emping, geserveerd met rijst.

Steak Bavette

€28,00

Met peperroomsaus.

Kogelbiefstuk

€28,00

met Roquefort en een rode port saus.

Zacht gegaard buikspek

€24,00

Oosters gemarineerd met een tuinerwten-limone puree en kimichi.

Extra portie verse friet

€3,50

Extra portie verse friet

Desserts

Huisgemaakte appelcrumble

€8,50

Met kaneelijs en slagroom.

Nougatine ijstaart

€8,00

Van bakker Renders.

Witte chocolade parfait

€8,50

Met gemarineerde ananas en passievrucht saus.

Monchou taartje

€8,50

Vanille-ijs met toffee saus

€8,50

En pecannoten crunch.

Sorbetijs

€7,50

Keuze: blauwe bes, limoen, framboos met een rode fruit coulis.

2 bolletjes ijs

€7,50

Keuze: vanille, walnoot, karamel.

Kinderijsje

€7,50

Met smarties en slagroom.

Kaasplankje

€12,00

Met drie soorten kaas, stroop, toast en noten.

Koffie of thee

€7,00

Met Arretjescake of kleine crumble.

Glaasje dessertwijn

€4,50

Of PX-Sherry.