OVER ONZE GERECHTEN
ETEN BIJ DE KARSEBOOM EINDHOVEN
Onze maaltijden worden met veel zorg samengesteld en klaargemaakt en zijn zeker niet standaard. We koken uitsluitend met dagverse producten. We serveren smakelijke vegetarische, vis- en vleesgerechten met groente, salade, frietjes of gebakken roseval aardappel met rozemarijn en er is een wisselend weekmenu. Vooral onze vegetarische maaltijden zijn bij veel gasten geliefd. Binnenlopen kan altijd maar wilt u zeker zijn van een plaats dan kunt u beter reserveren. Vraag ons personeel naar de mogelijkheden voor kinderporties.
Voorgerechten
Soep van de dag (V)
€7,50Iedere dag een nieuwe soep en altijd vegetarisch
Broodje (V)
€5,50Met kruidenboter (wisselend) en olijfolie met maldonzout.
Bordje mezzes (V)
€9,50Geserveerd met platbrood, diverse tapenades en gemarineerde olijven.
Faux coquilles
€9,50Oosters gemarineerde oesterzwam in miso, pastinaak crème, zoete aardappel chips en frisse salade.
Spicy tomatentartaar (V)
€8,50Met burrata en basilicum, balsamico crème en parmezaan krokantjes.
Gerookte makreel triffle
€11,00Granny Smith, citroen crème en huisgemaakte toast.
Garnalen Kroketjes
€11,00Met een limoen-mayo dip.
Kalfspastrami
€11,00Met tonijncrème en gefrituurde kappertjes, rucola en pof mini tomaatjes.
Kindermenu
Kip krak
€11,50Met frietjes, appelmoes en een beetje salade.
Vleeskroket of kaasstengels
€11,50Met frietjes, appelmoes en een beetje salade.
Hoofdgerechten
Knolselderij steak (V)
€20,00Met rode biet, halloumi, appelstroop siroop en een notencrunch.
Italiaanse strudel (V)
€21,00Met o.a. gegrilde courgette en aubergine, radicchio, mozzarella en een groene pesto.
Indische groentecurry (V)
€21,00Met cashewnoten, koriander, yoghurt en een papadum, geserveerd met rijst.
Kaas-noten burger (V)
€21,50Met een pittige mango salsa.
Vis pocheer
€23,00Van verschillende soorten vis, kruidenboter, groente en witte wijn.
Zalm
€25,00Gemarineerd in hoisin met gamba’s wakamé en een wasabi mayo.
Kip Suprême
€24,50Met tuttifrutti, spekjes en een cidersaus.
Indische rendang
€25,00(pittige runderstoof) met zoetzuur, seroendeng en emping, geserveerd met rijst.
Steak Bavette
€27,50Met peperroomsaus.
Kogelbiefstuk
€27,50met Roquefort en een rode port saus.
Zacht gegaard buikspek
€23,00Oosters gemarineerd met een tuinerwten-limone puree en kimichi.
Desserts
Huisgemaakte appelcrumble
€8,50Met kaneelijs en slagroom.
Nougatine ijstaart
€8,00Van bakker Renders.
Witte chocolade parfait
€8,50Met gemarineerde ananas en passievrucht saus.
Monchou taartje
€8,50Vanille-ijs met toffee saus
€8,50En pecannoten crunch.
Sorbetijs
€7,50Keuze: blauwe bes, limoen, framboos met een rode fruit coulis.
2 bolletjes ijs
€7,50Keuze: vanille, walnoot, karamel.
Kinderijsje
€7,50Met smarties en slagroom.
Kaasplankje
€12,00Met drie soorten kaas, stroop, toast en noten.
Koffie of thee
€7,00Met Arretjescake of kleine crumble.
Glaasje dessertwijn
€4,50Of PX-Sherry.