De Karseboom Afbeelding

OVER ONZE GERECHTEN

ETEN BIJ DE KARSEBOOM EINDHOVEN

Onze maaltijden worden met veel zorg samengesteld en klaargemaakt en zijn zeker niet standaard. We koken uitsluitende met dagverse producten. We serveren smakelijke vegetarische, vis- en vleesgerechten met groente, salade, frietjes of gebakken roseval aardappel met rozemarijn en er is een wisselend weekmenu. Vooral onze vegetarische maaltijden zijn bij veel gasten geliefd. Binnenlopen kan altijd maar wilt u zeker zijn van een plaats dan kunt u beter reserveren. Het is mogelijk dat de kaart niet up-to-date is, onze excuses hiervoor.

Voorgerechten

Soep van de dag (V)

€8,50

Iedere dag een nieuwe soep en altijd vegetarisch

Broodplankje (V)

€5,00

Brood met een kruidenboter (wisselend) en olijfolie met Maldonzout

Bordje mezzes (V)

€9,50

Een bordje mezzes (diverse tapenades) geserveerd met platbrood en gemarineerde olijven (kan vegan)

Oosters gemarineerde oesterzwam (V)

€9,50

In miso, pastinaak crème, zoete aardappel chips en een frisse salade

Spicy tomatentartaar (v)

€8,50

Met burrata en basilicum, balsamico crème en parmezaan krokantjes

Triffle van gerookte makreel

€11,00

Granny Smith, citroen creme en huisgemaakte toast

Garnalen Kroketjes

€11,00

Met een limoen-mayo dip.

Vitello tonnato

€11,00

Met rucola, gefrituurde kappertjes en ingelegde mini poftomaatjes.

Kindermenu

Kip krak

€11,50

Met frietjes, appelmoes en een beetje salade.

Vleeskroket of kaasstengels

€11,50

Met frietjes, appelmoes en kleine salade.

Hoofdgerechten

Strudel

€21,00

Van pompoen, olijven, feta en couscous met een romesco dip.

Bloemkool tempura (v)

€20,00

Gekruid met Vadouvan en Guiness bier met een Le Petit Doruvael kaassaus.

Indiaase groentecurry (V)

€21,00

Met cashewnoten, yoghurt en een papadum, geserveerd met rijst.

Camembert uit de oven (v)

€21,50

Met diverse gegrilde groente, cherrytomaatjes, druiven en brood.

Kabeljauw

€23,00

Met een spinazie-ricotta creme een gepekeld kwartel eitje en kaviaar.

Zalm

€25,00

Gemarineerd in hoisin met gamba’s en wakame met een wasabi mayo.

Kip surpreme

€24,50

Gevuld met tuttifrutti een cidersaus en spekjes.

Indische rendang

€25,00

Met zoetzuur, seroendeng en emping, geserveerd met rijst.

Steak bavette

€27,50

Met chimichurri of met blauwe kaas en gepofte tomaat.

Zacht gegaard buikspek

€23,00

Oosters gemarineerd met een tuinerwten-limoen puree en kimchi

Desserts

Huisgemaakte appelcrumble

€8,50

Met kaneelijs en slagroom.

Nougatine ijstaart

€7,50

Van bakker Renders.

Rabarber- aardbei coulis

€8,50

Met vanille ijs en muntsuiker.

Banoffee taartje

€8,50

Bastogne, banaan, dolce de leche.

Huisgemaakte chocolademousse

€8,50

Met hazelnoten crunch.

Sorbetijs

€7,50

Keuze: blauwe bes, limoen, framboos met een rode fruit coulis.

2 bolletjes ijs

€7,50

Keuze: vanille, pecan, caramel.

Kinderijsje

€7,50

Met smarties en slagroom.

Kaasplankje

€12,00

Met drie soorten kaas, toast en noten.

Koffie of thee Plus

€7,00

Met Arretjescake of kleine crumble.

Dessert wijn

€4,50

Of glaasje PX-Sherry.